Προφυλακιστέος ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 35χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, που κατηγορείται για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του. Αντίθετα, ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο οποίος φέρεται ότι υπέθαλπε τον κατηγορούμενο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Ο 35χρονος, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα, σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν η γυναίκα είχε πάει να καθαρίσει μια πολυκατοικία στα Πετράλωνα, όταν ο φερόμενος ως δράστης, την πλησίασε χωρίς να τον αντιληφθεί από πίσω, την έσφιξε στο λαιμό με τα χέρια του, με τη βία την έβαλε μέσα σε διαμέρισμα και για τουλάχιστον πέντε ώρες ασελγούσε σε βάρος της.

Όταν πήγε στην κουζίνα για να μαγειρέψει κάτι, η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει, πανικόβλητη έβαλε τις φωνές, ξεσηκώθηκαν οι ένοικοι, πήγε η αστυνομία στην πολυκατοικία, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον συλλάβει. Συνελήφθη τρεις μέρες αργότερα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας  μαζί με ένα άλλο άτομο που τον υπέθαλπε. Προσποιούνταν τον επαίτη προκειμένου να μην κινήσει υποψίες.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, είχε συλληφθεί και είχε φυλακιστεί το 2015 για παρόμοια υπόθεση. Είχε χτυπήσει, απειλήσει να σκοτώσει και βιάσει 22χρονη γυναίκα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος το 2020, με τις τότε προβλεπόμενες διατάξεις, κάνοντας μεροκάματα στις φυλακές.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος