Στον ανακριτή η 17χρονη για τη δολοφονία της 22χρονης φίλης της – Συγκλονίζει η ανακοίνωση των γονιών της ανήλικης

Array

Στον ανακριτή ανηλίκων απολογήθηκε η 17χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 22χρονη φίλη της, στο σπίτι της στο Μαρούσι. Συντετριμμένοι οι γονείς της 17χρονης, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι πρόκειται για αποτρόπαιο έγκλημα για το οποίο πρέπει να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Τονίζουν ότι η ανήλικη αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα και θα παραμείνουν στο πλάι της.

O καβγάς που είχαν μέσα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου η 17χρονη και το θύμα, σε συνάρτηση με τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει, είχαν ως συνέπεια το στυγερό έγκλημα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανήλικης.

«Δεν ήταν σε ήρεμη ψυχική διάθεση η δράστιδα διότι πριν από λίγο είχε ακολουθήσει αμέσως προηγούμενη συμπεριφορά της 22χρονης[…] Χωρίς να θέλουμε να ενοχοποιήσουμε την 22χρονη θα καταθέσουμε στην ανακρίτρια όλη την αλήθεια[…]Το σοκ λοιπόν που έχει υποστεί η 17χρονη την εμποδίζει να αντιληφθεί την πράξη την οποία έχει τελέσει» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Οι γονείς της 17χρονης σε ανακοίνωσή τους δηλώνουν πως στηρίζουν το παιδί τους παρόλο που έχει εγκληματίσει.

«Δηλώνουμε ότι πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, ειδεχθές, που δυστυχώς ετελέσθη από την κόρη μας. Θα τη στηρίξουμε υπερασπιστικά με σκοπό να βρεθεί η ακριβής αλήθεια και οι καταστάσεις που την οδήγησαν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, με την ελπίδα μήπως ανευρεθεί κάποιο ελαφρυντικό στοιχείο που θα απαλύνει τον πόνο μας».

Στην 17χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η κατηγορούμενη εδώ και δύο ημέρες βρίσκεται στο Δρομοκαίτειο.

Επιμέλεια: Βάσω Τζανακάκη – Ρεπορτάζ: Άντζελα Ζούγρα 

Σχετικό Άρθρο: Έγκλημα στο Μαρούσι: Ενώπιον της ανακρίτριας η 17χρονη για τη δολοφονία της φίλης της

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος