Στο Τατόι δίπλα στους προγόνους τους ενταφιάστηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μεγάλη αυτοκινητοπομπή πολλών χιλιομέτρων πέρασε τις κεντρικές πύλες που άνοιξαν περίπου στις 2 το μεσημέρι ενώ είχε ήδη ξεκινήσει από τη Μητρόπολη. Σημειώνεται ότι η ταφή του θα γίνει δίπλα στους προγόνους του, όπως επιθυμούσε ο ίδιος.
Η αυτοκινητοπομπή διήρκεσε περίπου 30 λεπτά από τη Μητρόπολη έως το Τατόι. Τα βανάκια και τα ιδιωτικά αυτοκίνητα μετέφεραν τους 187 επίσημους προσκεκλημένους της κηδείας.
Νωρίτερα στην Μητρόπολη Αθηνών τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία προέξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και παρουσία γαλαζοαίματων προσκεκλημένων.
Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο πρωτότοκος γιος του Παύλος εκφώνησε τον επικήδειο και στη συνέχεια η αυτοκινητοπομπή κατευθύνθηκε στο Τατόι.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος