Στο ΣτΕ τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου για το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας η ΠΟΕΔΗΝ

Την Δευτέρα 7/10/2024 εκδικάζεται στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης της ΠΟΕΔΗΝ του «Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στο σκέλος των αδικιών», όπως επισημαίνει η ομοσπονδία.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Την Δευτέρα 07/10/2024 στις 9πμ στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Αιόλου 100), εκδικάζεται η προσφυγή της ΠΟΕΔΗΝ ακύρωσης της ΚΥΑ που ρυθμίζει το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας στο σκέλος των αποκλεισμών και διαχωρισμών υγειονομικών.

Με αίτημα, κανείς υγειονομικός να μην μείνει έξω από το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, να διορθωθούν οι αδικίες στην κατηγοριοποίηση του προσωπικού, προσερχόμαστε να δώσουμε άλλη μια μάχη για την προάσπιση των μισθολογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος