Στο πλευρό πυροσβεστών και πολιτών στην Δυτική Αττική βρίσκεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αδιάκοπη είναι η συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής (Δερβενοχώρια, Νέα Πέραμος, Νέα Ζώη Μάνδρας ) όπου η πύρινη λαίλαπα έχει καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της.

Κλιμάκια εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Ε.Ε.Σ. με Κινητή Μονάδα Υγείας ενισχύουν τις προσπάθειες κατάσβεσης της Πυροσβεστική Υπηρεσίας, προσφέροντας Πρώτες Βοήθειες, Βασικές Υπηρεσίες Υγείας και είδη πρώτης ανάγκης σε πυροσβέστες και κατοίκους.

Στο πλευρό πυροσβεστών και πολιτών στην Δυτική Αττική βρίσκεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Η Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ε.Σ., στελεχωμένη από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό παρέμεινε όλο τη νύχτα στη Νέα Πέραμο, στο σταθμό της Πυροσβεστικής της Ολυμπίας Οδού, ενισχύοντας τις τιτάνιες προσπάθειες της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας να απομακρύνουν τις φλόγες από την Εθνική Οδό, προσφέροντας Πρώτες Βοήθειες και Βασικές Υπηρεσίες Υγείας. Εν συνεχεία, η Κινητή Μονάδα Υγείας μεταφέρθηκε στην Νέα Ζώη Μάνδρας, προκειμένου να συνδράμει τους κατοίκους και τις δυνάμεις κατάσβεσης.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας συνολικά αντιμετώπισαν επιτυχώς περισσότερα από 60 έκτακτα περιστατικά (εγκαύματα μικρής έκτασης, δύσπνοιες, δακρύρροιες κ.α.) σε πυροσβέστες, μέλη της Πολιτικής Προστασίας και πολίτες.

Στο πλευρό πυροσβεστών και πολιτών στην Δυτική Αττική βρίσκεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Σημειώνεται ότι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, αναχώρησε πολυμελές κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ. από την Αθήνα με εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες και Νοσηλευτικό προσωπικό με κατεύθυνση τις πυρόπληκτες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος