Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. ανεξιχνίαστες υποθέσεις με πρωταγωνιστή τον Φουρθιώτη (video)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Μένιο Φουρθιώτη. Κατά παραγγελία χτυπήματα και ένα κινητό-σκιά για τις μυστικές του επικοινωνίες συνθέτουν το παζλ της δράσης του παρουσιαστή και των δύο ποινικών συγκατηγορουμένων του, σύμφωνα με τις καταγγελίες. Όλοι τους θα παραμείνουν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έως το Μεγάλο Σάββατο, οπότε και θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα της δίωξης εκβιαστών μπαίνουν δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Η πρώτη υπόθεση αφορά επίθεση στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο στις 13 Αυγούστου του 2020. Τότε οι άγνωστοι δράστες είχαν προκαλέσει έκρηξη. Ο παρουσιαστής είχε καταγγείλει τότε ότι η έκρηξη συνδεόταν με την έκδοση της εφημερίδας που ετοίμαζε.

Η δεύτερη υπόθεση είναι η επίθεση στις 10 Ιανουαρίου του 2021 έξω από το στούντιο όπου εργάζεται ο Μ. Φουρθιώτης. Εκεί άγνωστοι είχαν πυρπολήσει το αυτοκίνητο του στενού συνεργάτη του, του δημοσιογράφου που συντονίζει την εκπομπή του.

Συνεχίζεται και η έρευνα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την εισαγγελία για τις καταγγελίες Βαξεβάνη περί συμβολαίου θανάτου σε βάρος του.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος