Στο Εφετείο η Αντωνία Ηλία – Στις φυλακές Θήβας αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας

Στο Εφετείο μετήχθη η πρώην δικαστικός, Αντωνία Ηλία, καταδικασμένη ως μία εκ των θεωρούμενων πρωταγωνιστών του αποκαλούμενου παραδικαστικού κυκλώματος η οποία από χθες το βράδυ βρίσκεται στα χέρια των ελληνικών αρχών μετά από 19 χρόνια φυγοδικίας.

Η Αντωνία Ηλία οδηγήθηκε σήμερα αρχικά στον εισαγγελέα Εκδόσεων για την διαδικασία της επικύρωσης του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί από την χώρα μας και ακολούθως ενώπιον του εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών. Η Αντωνία Ηλία αμέσως μετά την έκδοση του φυλακιστηρίου θα οδηγηθεί στις φυλακές Ελαιώνα Θήβας για να εκτίσει την ποινή της.

Σημειώνεται ότι η Αντωνία Ηλία, η οποία ήταν μία εκ των πρωταγωνιστών του ονομαζόμενου παραδικαστικού κυκλώματος το μακρινό 2005 και είχε καταδικαστεί ερήμην σε 13 έτη κάθειρξης για τη συμμετοχή της στο παραδικαστικό κύκλωμα αλλά και για μαύρο χρήμα, είχε διαφύγει στην Αγγλία.

Κάποια στιγμή το 2011 εντοπίστηκε και φυλακίστηκε για περίπου ενάμιση χρόνο, μέχρι που τον Δεκέμβριο του 2012 αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και με βραχιολάκι.

Όλη αυτή την περίοδο -19 χρόνια- κατάφερε να μπλοκάρει την έκδοση.

Η Αντωνία Ηλία, έφτασε χθες βράδυ συνοδεία αστυνομικών με αεροπλάνο από την Βρετανία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παραδόθηκε επίσημα στις ελληνικές αρχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος