Στην κόψη του ξυραφιού – Συνεχείς συσκέψεις και συναντήσεις

Στον αστερισμό της εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές κινείται η πολιτική επικαιρότητα, με αλλεπάλληλες συναντήσεις και συσκέψεις.  Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι “δεν έχουμε δικαίωμα να θάψουμε την ευρωπαϊκή δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε”.
Μετά την νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις, ο πρόεδρος Ολαντ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους θεσμούς, το Βερολίνο διαμηνύει πως η Ελλάδα πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις για να μείνει στο ευρώ και ο Ντράγκι ζητά πολιτική λύση.
Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 10 με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στις 11:30 τη Φώφη Γεννηματά και στις 12 τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Euroworking Group.
Είμαστε έτοιμοι να επανέλθουμε στις διαπραγματεύσεις, αναμένουμε πρόταση των Θεσμών, αναφέρουν πηγές του Μαξίμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος