Στην Κωνσταντινούπολη ο Γ. Κώτσηρας για την Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου – Απευθείας μετάδοση από την ERT World και το ertnews.gr

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, θα μεταβεί σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παραστεί αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στη Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών.

Κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη, ο υφυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων.

Η Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς τιμήν του ιδρυτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα, θα μεταδοθεί απευθείας αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 08:00 (ώρα Ελλάδας) από την ERT World και το ertnews.gr
Σε απευθείας σύνδεση με τον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού του Αποστολικού και Οικουμενικού Θρόνου της Κωνσταντινουπόλεως.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος