Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο αλλοδαποί που φέρεται να συμμετείχαν στον βιασμό 25χρονης εγκύου

Στην φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους τρεις υπηκόους Πακιστάν οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό της 25χρονης εγκύου και μητέρας ακόμα δύο ανήλικων παιδιών, πριν από λίγες μέρες, μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι δύο εκ των κατηγορουμένων μετά τις απολογίες τους, σήμερα, κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέοι, ενώ ο τρίτος εξ αυτών αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να εμφανίζεται κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του.

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για τα αδικήματα του βιασμού από δύο δράστες από κοινού και συνδρομή στον βιασμό, αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί ο παθών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι σήμερα, απολογούμενοι ενώπιον του ανακριτή, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ισχυριζόμενοι ότι ουδέποτε η καταγγέλλουσα βρέθηκε στο διαμέρισμά τους, ενώ ζήτησαν να γίνει εξέταση γενετικού υλικού.

Υπενθυμίζεται ότι ποινική δίωξη για βιασμό από άγνωστο δράστη έχει ασκηθεί σε βάρος ενός τετάρτου ατόμου το οποίο αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει η νεαρή γυναίκα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, πήγε στην Ομόνοια, προκειμένου να φτιάξει το κινητό της σε ένα κατάστημα. Στο δρόμο την προσέγγισε ένα άτομο νεαρής ηλικίας, την πήγε σε ένα σκοτεινό σημείο, τη βίασε και την παράτησε σε άθλια κατάσταση.

Δυστυχώς για κακή της τύχη η 25χρονη που είναι τριών μηνών έγκυος, στη συνέχεια συνάντησε δύο αλλοδαπούς άντρες οι οποίοι προφασιζόμενοι πως θέλουν να τη βοηθήσουν, την πήγαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τη βίασαν ομαδικά.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του θύματος ο τρίτος άνδρας βρισκόταν στην πόρτα για να ελέγχει τον χώρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος