Στην Αθήνα σήμερα Παρασκευή ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ – Συνάντηση με τον Ν. Παναγιωτόπουλο

Array

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ (Benny Gantz) με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα για θέματα πολιτικής και ασφάλειας, σήμερα Παρασκευή 18/11,  όπως έκανε γνωστό η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα μέσω Twitter.  Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει, εκτός από τη συνάντησή του με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, κατάθεση στεφάνου σε επίσημη τελετή στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ έγινε δεκτός με τιμητική φρουρά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Αθήνα και εκτός από την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο θα υπάρξει και  διευρυμένη με τους συνεργάτες τους. Θα ακολουθήσει κοινή δήλωση των δύο υπουργών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προστίθεται στην ανακοίνωση της Ισραηλινής πρεσβείας.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ,  συνοδεύεται από αξιωματούχους του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς και τον στρατιωτικό ακόλουθο στην Αθήνα, συνταγματάρχη Tal Wallenberg.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος