Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας με τα προϊόντα μαϊμού και τα… μπουκάλια νερού

Απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών διέπρατταν τα μέλη συμμορίας που εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική ομάδα, διαπράττοντας απάτες και πλαστογραφίες μέσω ανάρτησης αγγελιών πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών στο διαδίκτυο.

Στην σφραγισμένη συσκευασία που περιείχε το απομιμητικό αντικείμενο που προσομοίαζε σε γνήσιο, τοποθετούσαν και μπουκάλια με νερό, ώστε να έχει το κατάλληλο βάρος η συσκευασία.

Με Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των πέντε κατηγορούμενων δίνονται στη δημοσιότητα, με βάση την ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων και για τη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πρόκειται για τους:

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας με τα προϊόντα μαϊμού και τα… μπουκάλια νερού

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας με τα προϊόντα μαϊμού και τα… μπουκάλια νερού Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της συμμορίας με τα προϊόντα μαϊμού και τα… μπουκάλια νερού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος