Σταύρος Τρύφων: Μας αρπάξανε και μας πετάξανε έξω – Το θύμα προπηλακισμού στην Καλαμπάκα μίλα στην ΕΡΤ (video)

Ο Σταύρος Τρύφων, ένας από τους εμπλεκόμενους στο θερμό επεισόδιο μεταξύ ιατρών και εργαζομένων σε εστιατόριο στην Καλαμπάκα μίλησε στην ΕΡΤ για όλα όσα έγιναν την Παρασκευή με αφορμή το αίτημα των ιατρών να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των πελατών.

«Η αστυνομία ήρθε άμεσα και ιδιοίς όμμασι είδαν το σχισμένο μου πουκάμισο. Κυριολεκτικά μας αρπάξανε και μας πετάξανε έξω. Μάλλον ξέφυγαν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, πατέρας και γιος. Υπάρχει και φωτογραφικό γεγονός το οποίο είναι καταγεγραμμένο», δήλωσε ο Σταύρος Τρύφων, πνευμονολόγος.

Το θύμα του αναίτιου προπηλακισμού μιλώντας στις «Συνδέσεις» περιέγραψε το πώς έγινε το περιστατικό. «Οι άνθρωποι αυτοί φοβούμενοι ότι θα κάνουμε μήνυση εξαφανίστηκαν για να γλιτώσουν το αυτόφωρο. Εμείς δεν κρυφτήκαμε» είπε ο γιατρός, ο οποίος μαζί με τον κ. Βασιλακόπουλο κατήγγειλαν το βίαιο περιστατικό.

«Νοήμονες άνθρωποι είμαστε όλοι. Υπήρχε πιθανότητα εμείς να τους κάνουμε έλεγχο ή καταγγελία εφόσον είχαμε φάει. Θα μπορούσαμε να καλέσουμε την αστυνομία και να ζητήσουμε να τους κάνουμε έλεγχο. Ο πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, μακριά από τους πελάτες, έκανε μια παραίνεση και τους είπε “παιδιά βρισκόμαστε εν μέσω  πανδημίας του κορονοϊού η οποία βρίσκεται σε δεύτερη έξαρση. Μην αδικείται τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας”», περιέγραψε στην ΕΡΤ ο γιατρός.

Όπως τόνισε ο κ. Τρύφων, η παρέμβαση του συναδέλφου του ήταν απλώς μια προτροπή. Δεν υπήρξε κανένας έλεγχος. «Εμείς πήγαμε εκεί και περάσαμε εξαιρετικά καλά αλλά τριάντα γιατροί φύγαμε μουδιασμένοι από αυτή την συμπεριφορά. Το μόνο που έχω να πω είναι ευχαριστώ στον Δήμαρχο της Καλαμπάκας».

Και όπως επισήμανε «ο τσαμπουκάς και η μαγκιά της φυλής είναι αυτή που μας κρατάει δυνατούς, αρκεί να μας ενώνει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος