Στάση εργασίας της ΔΟΕ τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωση στα δικαστήρια

Array

Συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων τη Δευτέρα 26/9/2022 στις 12:30 θα πραγματοποιήσει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, μετά από δικαστική προσφυγή του Υπουργείου Παιδείας.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Διευκρινίζουμε πως η απεργία – αποχή ισχύει κανονικά μέχρι την κοινοποίηση της όποιας τυχόν αρνητικής απόφασης και ως εκ τούτου, δεν προχωράμε σε κανένα ορισμό μεντόρων και ενδοσχολικών συντονιστών.

Προχωράμε σε διευκολυντική στάση εργασίας τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 11:30 μέχρι 13:15 για το πρωινό και από 13:15 έως τις 17:30 για το ολοήμερο».

Με ανακοίνωσή της η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αναφέρει πως: «αφού έλαβε υπόψη της την από 22/9/2022 απόφαση της ΔΟΕ, στηρίζει την κινητοποίηση που θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:30μμ, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενάντια στον αυταρχισμό της Υπουργού Παιδείας που για μία ακόμα φορά προσέφυγε στη δικαιοσύνη και καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Δημοσίου στο Λεκανοπέδιο Αττικής να δώσουν το “παρών” σε αυτή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος