Σπ. Κρικέτος, γ.γ. Ένωσης Αστυνομικών: Δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι – Πέντε ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ στηρίζουν τη 12χρονη (video)

Array

Για τις νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες στην υπόθεση του Κολωνού που γίνονται καθημερινά μίλησε στην ΕΡΤ ο Σπήλιος Κρικέτος, γ.γ. Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ υποστηρίζοντας ότι «τίποτα δε θα μείνει στο σκοτάδι».

«Οι έρευνες γίνονται υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση της κυρίας ανακρίτριας. Οτιδήποτε στοιχεία υπάρχουν είναι μυστικά. Έτσι μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δεν θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως της επιφάνειας, θα μάθουμε τα πάντα, θα μάθουμε ποιοι εμπλέκονται και το βαθμό εμπλοκής του καθενός» δήλωσε στις «Συνδέσεις» ο εκπρόσωπος των αστυνομικών.

Πέντε ψυχολόγοι της αστυνομίας στηρίζουν το παιδί

Μιλώντας για την 12χρονη που αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση ο κ. Κρικέτος τόνισε ότι αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η ψυχική της υγεία.

«Η προστασία της ψυχούλας αυτού του κοριτσιού είναι για τους αστυνομικούς πρώτη προτεραιότητα. Και αυτό το κάνουμε με τους πέντε ψυχολόγους που έχει η υπηρεσία και είναι πολύ εξειδικευμένοι», προσέθεσε ο γ.γ. Αστυνομικών Δυτικής Αττικής επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία στην κοινή γνώμη για το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος