Συνεχίζονται οι επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με κορυφαία στελέχη της ΝΔ

Σειρά επαφών με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχει ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πρωί συναντήθηκε με τη Ντόρα Μπακογιάννη και λίγη ώρα αργότερα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε συγκινημένη μετά τη συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ανέφερε πως είναι μια πολύ ευχάριστη μέρα καθώς η ΝΔ γύρισε σελίδα.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή της στο κανάλι MEGA η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές βρέθηκε σε δύσκολη θέση διότι θα κατηγορείτο για οικογενειοκρατία αν έβγαινε δημόσια υπέρ του αδελφού της. Τόνισε ότι «το αίμα νερό δεν γίνεται» και θα δώσει και την ψυχή της καθώς πιστεύει «ότι υπάρχει ελπίς». Πρόσθεσε ότι η ΝΔ φαίνεται ότι γίνεται «ένας πόλος που μπορεί να εκφράσει το σύνολο των ανθρώπων που στο δημοψήφισμα ψήφισαν “ναι”».

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο κ. Μητσοτάκης είπε στον κ. Τζιτζικώστα πως τον κάλεσε για του πει ότι θέλει να προχωρήσουν όλοι μαζί ενωμένοι, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να απαντά πως θα είναι στο πλευρό του νέου Προέδρου από όποια θέση θέλει.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα συνεδριάσει την Πέμπτη στις 14.00 στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή. Στην ίδια συνεδρίαση θα εκλεγεί ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΚΟ και οι αναπληρωτές του.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Γιάννης Τρουπής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος