Η πορεία της διαπραγμάτευσης, οι εξελίξεις στην Ευρώπη καθώς και σε διεθνές και περιφερειακό επίπεδο, το Κυπριακό, και η προσφυγική κρίση, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον ΓΓ της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για την πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει συνταγματική αναθεώρηση και αλλαγή του εκλογικού νόμου, όπως επίσης και για το επικείμενο νομοσχέδιο για μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση «με σεβασμό στις γνωστές ιδεολογικές διαφορές», όπως αναφέρει ενημερωτικό δελτίο από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Κουτσούμπας, αφού είπε ότι το ασφαλιστικό και τα υπόλοιπα μέτρα που αφορούν τη φορολογία, πλήττουν τα λαϊκά στρώματα, τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν συναινεί σε αντιλαϊκές πολιτικές και απεύθυνε κάλεσμα για δυναμικές λαϊκές κινητοποιήσεις.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος