Συνάντηση Παυλόπουλου με το Σώμα Ομότιμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών

Με τα μέλη του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών συναντήθηκε το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μιλώντας στους ομότιμους καθηγητές, ο κ. Παυλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: “Εκπροσωπείτε την ιστορική συνέχεια αλλά και την ιστορική μνήμη του εμβληματικού Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πριν από όλα την ιστορική μνήμη. Διότι με το παράδειγμα και το ήθος σας έχετε διαμορφώσει την παρακαταθήκη εκείνη, με την οποία πορεύεται σήμερα το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών”.

Συνεχίζοντας, ο κ.Παυλόπουλος σημείωσε ότι “οι Ομότιμοι δεν είναι το χθες, οι Ομότιμοι, συμμετέχοντας και στη διδασκαλία και στην έρευνα ιδίως σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών, μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα.

Από την πλευρά του ο Ομότιμος Καθηγητής κ. Δημήτρης Κόκκινος, αφού ευχαρίστησε τον κ.Παυλόπουλο για την θερμή υποδοχή τόνισε ότι “Είμαστε δια βίου δάσκαλοι και παραμένουμε ενεργοί στη διάθεση της Πολιτείας ιδιαίτερα στους χαλεπούς αυτούς καιρούς”.

Εν συνεχεία ο κ. Κόκκινος απένειμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον τίτλο του Επιτίμου Προέδρου του Σώματος των Ομοτίμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικότατο έργο του στο ύπατο Αξίωμα της Πατρίδος μας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος