Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα είναι τα σχολεία την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές της χώρας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες στην Αττική, την Εύβοια, τη Χαλκιδική, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη, τη Σάμο, την Ικαρία και σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου.

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή όλα τα σχολεία σε δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Αρκαδίας, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ειδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Κορινθίων, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Νεμέας και Σικυωνίων. Στην Αργολίδα, κλειστά θα είναι τα σχολεία στους δήμους Ναυπλιέων, Άργους – Μυκηνών, Επιδαύρου και Ερμιονίδας, στην Λακωνία δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Μονεμβασίας, Ευρώτα και Ανατολικής Μάνης, ενώ στην Αρκαδία θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στον δήμο της Τρίπολης.

Κλειστοί θα είναι και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, καθώς  και οι δομές ΑΜΕΑ σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος