Οι μεγάλες λεωφόροι της Αθήνας και η παραλιακή θυμίζουν τα βράδια συχνά πίστες ταχύτητας. Ειδικά τις «ήσυχες ημέρες του Αυγούστου», που η κίνηση των τροχοφόρων μειώνεται σημαντικά, λόγω αδειών, αρκετοί οδηγοί αυτοκινήτων και μοτοσικλετών βλέπουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα όριά τους. «Βροχή» οι παραβάσεις, «βροχή» και οι κλήσεις για επικίνδυνη οδήγηση.
Ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης, οδηγός αγώνων και εκπαιδευτής οδηγικής συμπεριφοράς μίλησε στην ΕΡΤ για τους αυτοσχέδιους αυτούς αγώνες λέγοντας ότι οι οδηγοί «χωρίς να σκέφτονται κάνουν μια επικίνδυνη πράξη η οποία είναι σαφώς επικίνδυνη».
Από την πλευρά του ο Γιάννης Σημαντηράκης, αστυνομικός Τροχαίας ανέφερε ότι οι Αρχές έχουν προμηθευτεί σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης που ανιχνεύουν την ταχύτητα ακόμη και από μακρινές αποστάσεις.
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης | Από τις Έξι | ΕΡΤ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος