Πανελλαδική η δράση του ψευτογιατρού- Τουλάχιστον 150 καταγγελίες – Θύμα του μιλά στην ΕΡΤ (video)

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν κάθε ώρα που περνάει ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες για το πως ο ψευτογιατρός εκμεταλλεύτηκε τον πόνο και την ελπίδα των θυμάτων του. Ήδη, οι καταγγελίες για τη δράση του αγγίζουν τις 150 και προέρχονται σχεδόν από όλη την επικράτεια.

Ένα από τα θύματα του μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ για την προσωπική του εμπειρία.

Υπενθυμίζεται ότι ο απατεώνας “ψάρευε” τους αρρώστους ή τους απελπισμένους συγγενείς τους σε μοναστήρια και νοσοκομεία σαν έμπορος ελπίδας και πόνου. Έδινε υποσχέσεις για πλήρη θεραπεία από ανίατες ασθένειες σε ανθρώπους που βρίσκονταν σε απόγνωση σε απελπισμένους ανθρώπους παζαρεύοντας την ανθρώπινη ζωή. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας , συνεχίζουν την έρευνα και λαμβάνουν καταθέσεις υπό την εποπτεία ανακριτή με τον οποίο έχουν άμεση επικοινωνία ενώ αναμένεται συμπληρωματική δικογραφία.

Παράλληλα όπως προέκυψε, μία από τις εικόνες που βρέθηκαν στην σοφίτα της πολυτελούς του βίλας στο Κορωπί, χαρακτηρίζεται ως αρχαία , εμπίπτει δηλαδή στο νόμο περί αρχαιοτήτων και γι αυτό πρόκειται, ο ψευτογιατρός να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με πληροφορίες και κατηγορίες για αρχαιοκαπηλία.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ