Σε κλίμα φιλίας και συνεργασίας η συνάντηση των αντιπροέδρων Ελλάδας-Βολιβίας

Οι δεσμοί ειλικρινούς φιλίας των λαών της Ελλάδας και της Βολιβίας επαναβεβαιώθηκαν στη συνάντηση των δύο αντιπροέδρων κ.κ. Γ. Δραγασάκη και Álvaro García Linera που είχαν το απόγευμα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του Βολιβιανού αξιωματούχου.

Επίσης, εξετάστηκαν τόσο οι δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης τους όσο και οι προοπτικές τόνωσης των οικονομικών συναλλαγών μεταξύ των δύο κρατών.

Ο κ. Δραγασάκης ενημέρωσε τον Βολιβιανό ομόλογό του για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για την επίτευξη μίας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας με τους Θεσμούς.

Ο κ. Linera επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δηλώνοντας παράλληλα, τη συμπαράστασή του προς τη χώρα μας και τονίζοντας ότι οι διεργασίες που αφορούν στην Ελλάδα θα αποτελέσουν σταθμό στην εξέλιξη των ευρωπαϊκών πραγμάτων.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ