Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Διονύσου – Συνδρομή από στρατό και ΕΜΑΚ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Διονύσου στην Αττική, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές χιονοπτώσεις).

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για ένα μήνα, έως και τις 15  Μαρτίου 2021.

Ο Δήμος Διονύσου αναφέρει ότι “καταφθάνουν από ώρα σε ώρα 10 συνεργεία της ΕΜΑΚ και ομάδες του στρατού. Όλη τη νύχτα θα είμαστε στο δρόμο για να αποκαταστήσουμε με κάθε μέσο την ηλεκτροδότηση, την υδροδότηση και τις επικοινωνίες. Μέχρι αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα 750 τα πεσμένα δέντρα λόγω της κακοκαιρίας”.

Σημειώνει ότι έχει δοθεί εντολή στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να συνεχίσουν να εργάζονται ασταμάτητα μέχρι την επαναφορά του ρεύματος παντού.

“Ζητάμε την κατανόηση όλων των δημοτών μας για τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται αλλά η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι πρωτοφανής. Εμείς θα είμαστε εδώ για εσάς. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, κάτω από αντίξοες συνθήκες” τονίζει ο Δήμος Διονύσου.

Το τηλέφωνο (στη Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου)  210 8161693 θα είναι διαθέσιμο για οποιοδήποτε επείγον ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί άμεσα.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος