Σε καραντίνα λόγω κορονοϊού ο πρώτος μάρτυρας της προανακριτικής για τις τηλεοπτικές άδειες (video)

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα εξέτασης μαρτύρων από την προανακριτική επιτροπή που διερευνά, τις τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών.

Ο πρώτος μάρτυρας Κυρ. Τόμπρας βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και εξ αυτού η Επιτροπή αποφάσισε να απευθύνει διπλή κλήτευση στους κυρίους Τόμπρα και Χ. Καλογρίτσα για την Πέμπτη το πρωί σε περίπτωση αδυναμίας του πρώτου μάρτυρα.
Σε αυτό συμφώνησαν Ν.Δ και Κίνημα Αλλαγής μετά από πρόταση που κατέθεσε ο κ. Β. Κεγκέρογλου Τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθεί η αυριανή συνεδρίαση της προανακριτικής, λόγω της ταυτόχρονης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ κοινοβουλευτικές πηγές αναφέρουν ότι η πλειοψηφία κάνει πολιτική διαχείριση των μαρτύρων και παραβιάζεται ο δικονομικός κανόνας της διαδικασίας. Καμία παραβίαση, κανενός δικονομικού κανόνα σχολιάζουν από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.
Η επιτροπή προσανατολίζεται από εδώ και στο εξής να υπάρχουν παραπάνω κλήσεις μαρτύρων, λόγω καραντίνας και κατάστασης με τον ιό.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μποτώνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος