Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στις Αχαρνές Αττικής (video)

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε το πρωί η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στον προαύλιο χώρο βιομηχανικής εγκατάστασης επί της οδού Λουτρού, στο δήμο Αχαρνών Αττικής.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε ειδικό βραχιονοφόρο όχημα ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, από τη φωτιά κάηκαν μεγάλες ποσότητες πλαστικών και απορριμμάτων στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές στο κτίριο.
Το πιο σοβαρό, όμως, ήταν ο πυκνός μαύρος καπνός από την καύση των πλαστικών, που έπνιξε την περιοχή κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που πλέον δεν υφίσταται ως πρόβλημα.
Ωστόσο, κάποια στιγμή, υπήρξε σκέψη για ενεργοποίηση του 112, προκειμένου οι άνθρωποι να κλείσουν παράθυρα και πόρτες για λόγους υγείας, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και κλιμάκιο του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής έχει ξεκινήσει την έρευνα στο χώρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος