Σε εορταστικούς ρυθμούς η χριστουγεννιάτικη αγορά – Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων — Αυξημένη η κίνηση σε ΚΤΕΛ, Λιμάνι

Οι καταναλωτές αναζητούν στις αγορές προϊόντα και δώρα στις πιο συμφέρουσες τιμές, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Τα δώρα που είναι πρώτα στις λίστες, είδη υπόδησης, είδη ένδυσης, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη προσωπικής περιποίησης, αλλά και μικρά συμβολικά δωράκια.

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων 

  • Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου: 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ 
  • Σάββατο 23 Δεκεμβρίου: 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ 
  • Κυριακή 24 Δεκεμβρίου: 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα 
  • Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου: Κλειστά 
  • Τρίτη 26 Δεκεμβρίου: Κλειστά 

Στην κεντρική κρεαταγορά της Αθήνας οι καταναλωτές θα βρουν το χοιρινό και το μοσχάρι στα περσινά επίπεδα.

Ειδικότερα:

  • το Χοιρινό από 3,99 έως 5,99 ευρώ το κιλό
  • το μοσχάρι από 6,50 έως 9,90 ευρώ το κιλό
  • τη γαλοπούλα, που φέτος είναι δυσεύρετη, από 10 έως 12 ευρώ το κιλό
  • το αρνί και το κατσίκι από 9 έως 12 ευρώ το κιλό

Αυξημένη κίνηση σε ΚΤΕΛ, Λιμάνι Πειραιά

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα τα αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας, με αφορμή την έξοδο των πολιτών για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Κίνηση παρατηρείται στο λιμάνι του Πειραιά και στα ΚΤΕΛ.

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται η αστυνομία, κυρίως οι υπηρεσίες της Τροχαίας με περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στους ελέγχους αλκοτέστ με στόχο την αντιμετώπιση επικίνδυνων παραβάσεων, που αποτελούν τις βασικότερες αιτίες, κυρίως των θανατηφόρων τροχαίων.

Ρεπορτάζ ΕΡΤ: Βάσω Τζανακάκη – Μαίρη Σκανδάλη – Ηλίας Κούκος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος