Για άλλη μία χρονιά η η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA συμμετέχει στον Παγκόσμιο εθελοντικό καθαρισμό των ακτών, υλοποιώντας τη δράση στην Ελλάδα.
Η δράση ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Νοεμβρίου 2023 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Για 33η χρονιά η #HELMEPA είναι ο Εθνικός Συντονιστής του Παγκόσμιου Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών στην Ελλάδα, που οργανώνεται από την ΜΚΟ Ocean Conservancy, το μεγαλύτερο εθελοντικό γεγονός του είδους, με περισσότερους από 17 εκατομμύρια #εθελοντές παγκοσμίως.
Δήλωσε συμμετοχή σε καθαρισμό και κάνε τη διαφορά, για τις θάλασσες και τις ακτές μας https://bit.ly/481qSH7
Μάθε περισσότερα http://bit.ly/45CY4Dh».
Μετά το τέλος του εθελοντικού καθαρισμού δημοσιοποιούνται τα στοιχεία για το είδος των απορριμμάτων που έχουν συλλεχθεί.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος