Σε 2 μέρες εγκρίθηκαν πάνω από 85.000 αιτήσεις για το voucher των 200 ευρώ

Σε μόλις 2 μέρες λειτουργίας της πλατφόρμας digital-access.gov.gr για την επιδότηση 200 ευρώ που δίνεται για την ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης, έχουν εγκριθεί πάνω από 85.000 αιτήσεις έκανε γνωστό η υπ. Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Όπως ανέφερε “Το διάστημα αυτό, χάρη στις καταλυτικές προσπάθειες όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας, συντελέστηκε ένα άλμα στον ψηφιακό κόσμο της εκπαίδευσης. Ερχόμαστε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το άλμα ψηφιοποίησης, με 112 εκ. ευρώ, από τα πρώτα του Ταμείου Ανάκαμψης, τα οποία θα αξιοποιηθούν για να μπορέσουν 560.000 νέες και νέοι να ενισχύσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό, να χτίσουμε όλοι μαζί πάνω στις ψηφιακές δεξιότητες που αποκτήθηκαν το διάστημά αυτό και να μπορέσουν όλοι να συμμετάσχουν στον εμπλουτισμό της δια ζώσης εκπαίδευσης με ψηφιακά εργαλεία που λαμβάνει χώρα τώρα”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι στην πλατφόρμα digital-access.gov.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την επιδότηση 200 ευρώ που δίνεται στις νέες και τους νέους για την ενίσχυση της συμμετοχής τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης ενώ όπως είπε: “σε μόλις 2 ημέρες λειτουργίας της πλατφόρμας έχουν εγκριθεί πάνω από 85.000 αιτήσεις”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος