Σάμος: Ο απόλυτος προορισμός εναλλακτικού τουρισμού

Εκπλητικές εικόνες από τη Σάμο μεταφέρει σε όλο τον κόσμο ένα βίντεο που διαφημίζει το νησί του Ανατολικού Αιγαίου ως τον απόλυτο προορισμό εναλλακτικού τουρισμού.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του δήμου Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ 2020». Η παραγωγή του βίντεο εντάσσεται στην καμπάνια «Samos, Explore Within» για το τρέχον έτος. Το βίντεο είναι παραγωγή της τοπικής εταιρείας Reeldrone, με τα πλάνα να αναδεικνύουν το όμορφο πρόσωπο της Σάμου, καλώντας τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες να επισκεφθούν το νησί.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ανατολικής Σάμου, το βασικό βίντεο, μαζί με τα θεματικά, μικρότερης διάρκειας, με αναφορές στην ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση, τις φυσικές ομορφιές, τις καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες, τα ήθη και έθιμα, τη γαστρονομία και τα προϊόντα του νησιού, είναι ένα σύγχρονο εργαλείο για τον δήμο, με στόχο τη χρήση τους ως ισχυρά μέσα προσέλκυσης επισκεπτών και αύξησης της προστιθέμενης αξίας του τουριστικού προορισμού που λέγεται Σάμος.

«Η Σάμος παρουσιάζεται ως ο απόλυτος προορισμός εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα που περιμένει τον κάθε επισκέπτη να την κατακτήσει» προσθέτει η δημοτική αρχή.

Δείτε όσα είπε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Από τις Έξι” η αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού Σάμου, Δέσποινα Κάιλα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος