Σάλος με τη δήθεν αποκλειστική που «ξάφριζε» ασθενείς: Τι λέει για τη δράση της η θυρωρός που δέχθηκε επίθεση

Σύνοψη
  • Η γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, είχε προσληφθεί από κάποια ασθενή ως αποκλειστική νοσοκόμα
  • Έκανε βόλτες στα δωμάτια των ασθενών κλέβοντας χρηματικά ποσά, τραπεζικές κάρτες και κινητά
  • Αφού ξυλοκόπησε την προϊσταμένη, χτύπησε τη θυρωρό και έναν αστυνομικό
  • Άγριο θηρίο τη χαρακτήρισε η θυρωρός που δέχθηκε επίθεση
  • Στο τμήμα και ένας άνδρας που δήλωνε βοηθός της

Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Μεταξά, όταν μια 43χρονη δήθεν αποκλειστική νοσοκόμα κατάφερε να τρυπώσει στο νοσοκομείο, να κάνει βόλτα στους διαδρόμους, να κλέψει έξι κινητά τηλέφωνα καθώς και τραπεζικές κάρτες από θαλάμους ασθενών και στη συνέχεια, στην προσπάθειά της να διαφύγει, να ξυλοκοπήσει μια νοσηλεύτρια, τη θυρωρό του νοσοκομείου, καθώς και έναν αστυνομικό, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο προκειμένου να της περάσει χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, είχε προσληφθεί από κάποια ασθενή ως αποκλειστική νοσοκόμα, ωστόσο επειδή δεν ήταν νόμιμη αποκλειστική νοσοκόμα, δεν μπορούσε να δηλωθεί στη λίστα της κλινικής, δηλώθηκε ως συγγενής ασθενούς.

Έφτασε στο νοσοκομείο στις 6:00 το πρωί και είπε στη θυρωρό ότι πάει στον θείο της. Αφού ανέβηκε στους ορόφους, έκανε βόλτες στα δωμάτια των ασθενών κλέβοντας χρηματικά ποσά, τραπεζικές κάρτες, αλλά και κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν έμπαινε σε κάποια δωμάτια, όταν έβλεπε ότι κάποιοι ασθενείς είναι έξυπνοι, τους έλεγε “γιατί είσαι ξύπνιος, γιατί δεν κοιμάσαι;” και μοίραζε κάρτες ως δήθεν αποκλειστική νοσοκόμα. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή από κάποιους ασθενείς και συγγενείς ασθενών, τους οποίους είχε καταφέρει να κλέψει.

Τότε άρχισε να τρέχει στην προσπάθειά της να διαφύγει. Αφού ξυλοκόπησε την προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας, έφθασε στο θυρωρείο, όπου η υπάλληλος προσπάθησε να τη συγκρατήσει. Αυτή σε κατάσταση αμόκ την κλώτσησε κάτω από την κοιλιά και στη συνέχεια της δάγκωσε το χέρι.

Η θυρωρός μίλησε στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Συνδέσεις” και έκανε λόγο για μια καλοντυμένη γυναίκα, γύρω στα 43, σωματώδη, η οποία μετατράπηκε σε άγριο θηρίο.

Ήμουν με δύο συναδέλφους εκείνη την ώρα και δεν την κάναμε καλά. Ήταν θηρίο ανήμερο. Της είπαμε να κάτσει για να έρθει η Αστυνομία και εκείνη με κλώτσησε κάτω από την κοιλιά και με δάγκωσε στο δάχτυλο. Μας έφυγε για λίγο αλλά πιο κάτω τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί. Πέταξε κάτω τον ένα και τον χτύπησε στο λαιμό. Έχει βάλει κολάρο” είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι άλλα άτομα παλαιότερα “έχουν ριχτεί σε συναδέλφους με μαχαίρι και πιστόλι“.

Η τσάντα της βρέθηκε κάπου στον 6ο όροφο. Τη βρήκαν οι συνοδοί, την παρέδωσαν στην αστυνομία, την άνοιξαν εδώ οι αστυνομικοί μπροστά μου και είχε μέσα έξι κινητά, δύο κάρτες και χρήμα” σημείωσε. Η γυκαία είχε τόσο θράσος που αφού πήρε μία από τις κλεμμένες κάρτες, βγήκε έξω στη γειτονιά και έκανε ψώνια σε κάποια καφέ.

Κάποιοι ασθενείς που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την 43χρονη, κάνουν λόγο και για έναν άνδρα, ο οποίος τη συνόδευε και ο οποίος κάθισε στο πόδι της όσο εκείνη έκανε βόλτες στους διαδρόμους. “Εγώ δεν τον είδα, ούτε ξέρω ποιος είναι, αλλά τον έχουν τραβήξει φωτογραφία και τον έχουν στο τμήμα” είπε η θυρωρός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος