Σ. Bαλυράκης: Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η οικογένειά του

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έρευνας.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενήργησε η Χαρά Σπηλιοπούλου κάνει λόγο και για άλλα όργανα, εκτός από την προπέλα, που προκάλεσαν κακώσεις.

Σε δήλωσή της η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, αναφέρει: «Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας ….».

O Σήφης Βαλυράκης είχε βρεθεί νεκρός από το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021. Το σώμα του 78χρονου βρέθηκε στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος