Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για την άγρια δολοφονία 42χρονου

Σε δύο συλλήψεις για τη δολοφονία 42χρονου έξω από μπαρ στη Ραφήνα προχώρησε η αστυνομία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα», ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Τwitter ο κ. Θεοδωρικάκος.

https://twitter.com/theodorikakosp/status/1541298728308457473?s=20&t=wv-qiyWUiyUViuWswj7fEg

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν και βρίσκονται στη Γενική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής δύο άτομα, ηλικίας 24 ετών, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, για τον άγριο ξυλοδαρμό μετά θανάτου του 42χρονου, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον άλλοι δύο.

Το χρονικό της άγριας συμπλοκής

Στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (26/6/22) το θύμα βρισκόταν μέσα σε μαγαζί της περιοχής. Καθώς επιχείρησε να πάει τουαλέτα, κατά λάθος έσπρωξε έναν από τους πέντε με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει λέγοντάς του να πάνε έξω από το μαγαζί.

Ο 42χρονος βγήκε από το μαγαζί και κατευθύνθηκε προς ένα στενό ανάμεσα σε δυο μαγαζιά. Εκεί η παρέα των πέντε του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με αγριότητα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος