Ραντεβού στο γήπεδο Τρίτωνα για “μπασκετάκι με τα παιδιά” έδωσαν οι Αντετοκούνμπο: “Θα πάμε το κύπελλο στα Σεπόλια”

Με τεράστια χαμόγελα και κάνοντας αστεία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως πρωταθλητής του NBA έφερε το τρόπαιο στη χώρα. “Είμαι χαρούμενος που φέραμε στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα κύπελλα στον κόσμο. Θα το πάμε στα Σεπόλια, θα το πάμε στου Ζωγράφου” είπε μεταξύ άλλων και μαζί με τον αδερφό του κατά το κλείσιμο της συνέντευξης έδωσε στα Σεπόλια, στο γήπεδο από όπου ξεκίνησε ραντεβού για “μπασκετάκι” με παιδιά που αγαπούν το αθλημα. “Αρκεί να φοράμε όλοι μάσκες”, είπε γελώντας.

«Με μάσκες και πολύ προσεκτικά, θα βρούμε μια ώρα που θα κατέβουμε στα Σεπόλια όλοι μαζί. Αυτό είναι για τα παιδιά, στις επόμενες ημέρες που θα είμαστε εδώ. Θα είμαστε εκεί με το τρόπαιο μαζί μας να βγάλουμε φωτογραφίες και να παίξουμε μπασκετάκι. Θα πάμε να το χαρούν τα παιδιά και οι άνθρωποι εκεί κάτω στη γειτονιά», είπε.

Τα παλιά γήπεδα με τις τέσσερις μπασκέτες και το τσιμεντένιο παρκέ, στο οποίο ο Έλληνας μπασκετμπολίστας έβαλε τα πρώτα του καλάθια, ανακαινίζονται ριζικά. Αποκτούν σύγχρονο εξοπλισμό και κατάλληλες υποδομές, ώστε να εμπνεύσουν κι άλλους νέους να πιστέψουν στο όνειρο τους, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Γιάννης. Ήδη έχουν ένα εμβληματικό mural του πρωταθλητή του ΝΒΑ. Το μονο που έλειπε ήταν ο ίδιος ο Γιάννης…  Ιδού λοιπόν και ο Γιάννης. Ραντεβού στα Σεπόλια πια…

Ραντεβού στο γήπεδο Τρίτωνα για “μπασκετάκι με τα παιδιά” έδωσαν οι Αντετοκούνμπο: “Θα πάμε το κύπελλο στα Σεπόλια”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος