Qatargate: Δεσμεύονται το οικόπεδο στην Πάρο και λογαριασμός των Καϊλή & Τζιόρτζι – Σοβαρές υπόνοιες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Σοβαρές υπόνοιες για τη διάπραξη ξεπλύματος μαύρου χρήματος διαπιστώνει ο επικεφαλής της Αρχής για την Καταπολέμηση της νομιμομοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, Χαράλαμπος Βουρλιώτης αναφορικά με το οικόπεδο των 9 στρεμμάτων που αγοράστηκε από την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή και τον σύζυγό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Στο πόρισμα που συνοδεύει τη δέσμευση του οικοπέδου το οποίο διαβίβασε και στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Μπαρδάκη, αναφέρει ότι προκύπτουν σοβαρές υπόνοιες ότι προέρχεται από ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για το λόγο, ζητείται η διερεύνηση του εν λόγου αδικήματος.

Επίσης, δεσμεύτηκε και κοινός λογαριασμός που έχει η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, μέσω του οποίου διακινήθηκαν τα χρήματα για την αγορά του εν λόγω ακινήτου.

Πάντως, μέσω του Έλληνα συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου η ευρωβουλευτής είχε προ ημερών αναφέρει ότι η αγορά του ακινήτου στην Πάρο υπήρξε καθόλου νόμιμη και τα χρήματα για αυτήν δικαιολογούνται από τις αμοιβές και τα εισοδήματά της.

Ρεπορτάζ Ντίνα Τσουκαλά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος