Πυρκαγιά στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Εκκενώνονται χωριά (video)

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο Φθιώτιδας, κοντά στον οικισμό με τους ανέμους να κατευθύνουν τις φλόγες προς τον οικισμό του ΟΣΜΑΕΣ. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν επίγειες δυνάμεις καθώς και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και ένα μικρό αεροσκάφος. Ο δυνατός άνεμος δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης.

Εντολή εκκένωσης των περιοχών της Βλυχάδας και Λεκούνας που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Θεολόγου της κωμόπολης της Μαλεσίνας και του οικισμού του ΟΣΜΑΕΣ έλαβαν πριν από λίγο κάτοικοι και παραθεριστές. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στον Οικισμό του Θεολόγου βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που κατευθύνουν τη φωτιά προς Βλυχάδας και Λεκούνα δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις δίνουν μάχη να περιορίσουν τη φωτιά που καίει τις αυλές των σπιτιών ανάμεσα σε πεύκα και ελιές.
Μετά την εντολή εκκένωσης που δόθηκε, η αστυνομία από την παραλία της Λεκούνας και της Βλυχάδας, έχει στήσει μπλόκο και κατευθύνει τους οδηγούς προς την κωμόπολη της Μαλεσίνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος