Πυρκαγιά στο πλοίο «Euroferry Olympia»: Στην Κέρκυρα μεταφέρθηκε ένας ελαφρά τραυματίας

Στην Κέρκυρα μεταφέρθηκε ένας ελαφρά τραυματίας από την πυρκαγιά στο Euroferry Olympia από σκάφος του Λιμενικού όπου τον παρέλαβε ένα ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε καρέ καρέ τη μεταφορά του ατόμου, η υγεία του οποίου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Αυτή την ώρα στο λιμάνι του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για την υποδοχή των επιβατών, καθώς τους αναμένει κλιμάκιο ιατρών, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για έλεγχο κορονοϊού και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων νήσων προκειμένου να φροντίσει για τις πρώτες ανάγκες και τη φιλοξενία τους στην Κέρκυρα.

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» μίλησε ο διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας, Λ. Ρουμπάτης. Όπως δήλωσε στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ένας άνδρας που έχει υποστεί δηλητηρίαση από μονοξείδιο. «Έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Νοσηλεύεται προς το παρόν για προληπτικούς λόγους», διευκρίνισε.

«Είμαστε έτοιμοι και ελπίζουμε να μη χρειαστεί να νοσηλευτεί και κάποιος άλλος», δήλωσε ο διευθυντής του Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος