Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια – Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/3), λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην Ανδριανουπόλεως στη Νίκαια. Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο 7 οχήματα και 21 πυροσβέστες για την κατάσβεσή της.
Στο διαμέρισμα διαμένουν ένας πατέρας με τον γιο του, ο οποίος κατάφερε παρά τους έντονους καπνούς και τη φωτιά να κατεβάσει τον πατέρα του και στη συνέχεια να ανέβει επάνω να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους ενοίκους.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ χρειάστηκε μια ηλιωμένη γυναίκα που διαμένει σε διαμέρισμα 3ου ορόφου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών και άλλων προβλήματων που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ και τον Κώστα Παπαδόπουλο, η φωτιά ξεκίνησε από αερόθερμο, ωστόσο δεν κινδύνευσε κανείς λόγω της έγκαιρης επέμβασης της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Στην ΕΡΤ μίλησε και άλλη ένοικος της πολυκατοικίας, μαζί με τις δύο κόρες της όπου περιέγραψαν τις δραματικές ώρες που έζησαν από την πυρκαγιά.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος