Πρώτες δηλώσεις Τεντόγλου: Χάλια αγώνας – Το σημερινό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό, το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλουσχολίασε με τον χαρακτηριστικό αφοπλιστικό αυθορμητισμό του τη σημερινή του χρυσή επίδοση κάνοντας λόγο για… «χάλια αγώνα». «Ένιωθα σαν να είμαι σε πανελλήνιο, σε βαλκανικό, κάτι τέτοιο ένιωθα. Πολύ περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Θα μπορούσα να πάω πολύ καλύτερα αν ο αγώνας ήταν  το απόγευμα. Είμαι στο επίπεδο που θα ήθελα, το σημερινό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό, αλλά το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα ξεκινήσω και νωρίς τη σεζόν από την Ντόχα, αρχές Μαΐου. Δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες. Στο ευρωπαϊκό θα είμαι εκεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες» είπε.

Ο απόλυτος κυρίαρχος: Ξανά στην κορυφή του κόσμου ο Τεντόγλου (video)

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μ. Τεντόγλου – Δείτε το «χρυσό άλμα»

Όλη η δήλωσή του

«Ο αγώνας μου ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερό μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί, πραγματικά. Ό,τι χειρότερο, δεν είχα καμία όρεξη πραγματικά, προσπαθούσα από μόνος μου να ενεργοποιηθώ, έκανα καλό ζέσταμα, στα άλματά μου προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα, ήταν χαμηλά οκτάρια. 

Εγώ έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά δεν το έχουν κερδίσει και είναι νέοι αθλητές. Αυτοί είναι πιο πεινασμένοι από μένα. Εγώ πρέπει να βρω μία όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα και είναι δύσκολο να τη βρεις. Ένιωθα σαν να είμαι σε πανελλήνιο, σε βαλκανικό, κάτι τέτοιο ένιωθα. Πολύ περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. 

Θα μπορούσα να πάω πολύ καλύτερα αν ο αγώνας ήταν  το απόγευμα. Είμαι στο επίπεδο που θα ήθελα, το σημερινό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό, αλλά το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα ξεκινήσω και νωρίς τη σεζόν από την Ντόχα, αρχές Μαΐου. 

 Δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες. Στο ευρωπαϊκό θα είμαι εκεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το μόνο που κρατάω είναι ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες» είπε ο Μ. Τεντόγλου. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος