Πρόσκληση για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς με τη 2021 ΣΤ/ΕΣΣΟ

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια (11:20:20) η εγκύκλιος διαταγή του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας με την οποία καλούνται να καταταγούν στοn Στρατό Ξηράς με την 2021 ΣΤΕ/ΕΣΣΟ κατηγορίες στρατευσίμων.

Οι καλούµενοι από αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, καθώς και οι στρατεύσιµοι άλλων κατηγοριών και ανυπότακτοι οι οποίοι οποτεδήποτε έλαβαν αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στα αναφερόµενα στη διαταγή Σηµεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) από 8 έως 11 Νοεµβρίου 2021, ενώ οι λοιποί καλούµενοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στα αναφερόµενα στη διαταγή ΣΥΠΟ από 15 έως 19 και 22 Νοεµβρίου 2021, ανάλογα µε την επιλογή τους.

Οι καλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στα ΣΥΠΟ μεταξύ άλλων:

Τα αποτελέσµατα µοριακού ελέγχου ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορονοϊού COVID-19, το οποίο θα πρέπει να έχει πραγµατοποιηθεί εντός εβδοµήντα δύο (72) ωρών πριν από την ηµεροµηνία κατάταξής. Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δηµόσια νοσοκοµεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισµένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκοµεία, µε την επίδειξη του σηµειώµατος κατάταξης και του δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας ή άλλου επίσηµου ταυτοποιητικού στοιχείου, σύµφωνα µε το Ν.4839/21 (Α΄181).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος