Στη φυλακή ο προπονητής τένις μετά την απολογία του — Τι υποστηρίζει

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο προπονητής τένις ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριες του. Ο κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος επισημαίνοντας ωστόσο ότι αποδέχεται να πληρώσει για αυτά που έκανε αλλά όχι για αυτά που τον κατηγορούν.

«Έκανα λάθος, αποδέχομαι να πληρώσω για αυτά που έκανα αλλά όχι για αυτά που με κατηγορούν» είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της απολογίας του.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: “Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε και κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική.

Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική“.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος