Προφυλακίστηκε ο 74χρονος που σκότωσε τον 50χρονο γείτονά του στον Αγ. Παντελεήμονα

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο 74χρονος κατηγορούμενος από τον Άγιο Παντελεήμονα. Οδηγείται στη φυλακή μετά το στιγερό του έγκλημα να εκτελέσει εν ψυχρώ τον 50χρονο γείτονά του και να τραυματίσει πολύ σοβαρά τη σύζυγό του μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του ζευγαριού.

Υπενθυμίζεται πως   η άγρια δολοφονία έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.  Ο 74χρονος κατηγορούμενος διέμενε στην ίδια πολυκατοικία, με την οικογένεια Γεωργιανών, με τους οποίους είχε φιλικές σχέσεις.  

Λίγο πριν από το περιστατικό είχαν βγει έξω και γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της 12χρονης κόρης της οικογένειας.  

Επέστρεψαν στα σπίτια τους και κάποια στιγμή, στις 2:30 τα ξημερώματα ο 74χρονος επειδή νόμιζε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό, πήγε στο διαμέρισμα του ζευγαριού. Πυροβόλησε τον πατέρα, ηλικίας 50 ετών και στη συνέχεια, επιχείρησε να επιτεθεί στη σύζυγο του φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά. 

Η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.  

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος