Υποστηρικτικές εργασίες για τη γραμμή 4 του μετρό – Ανοιχτό δημοτικό πάρκινγκ στο Γαλάτσι

Array

Σε εξέλιξη βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Αθήνας και γειτονικών της Δήμων τα έργα για την γραμμή 4 του μετρό. Στο Δήμο Γαλατσίου ήδη έχουν γίνει οι πρώτες παρεμβάσεις και στα πλαίσια αυτά, αφού ο Δήμος προχωράει σε εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής του χώρου για το πρώτο δημοτικό υπαίθριο πάρκινγκ, το οποίο σύντομα θα παραδοθεί.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου: «Το πρώτο υπαίθριο πάρκινγκ του Δήμου Γαλατσίου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφ. Βεϊκου με την οδό Αγίας Ειρήνης, θα παρέχει δωρεάν 190 θέσεις στάθμευσης σε όλους τους πολίτες.
Σε πρώτη φάση οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στον καθαρισμό και διαμόρφωση του εδάφους, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, περίφραξης και φωτισμού του χώρου.

«Η δημιουργία υπαίθριου χώρου στάθμευσης κρίνεται απαραίτητη, καθώς η έλλειψη χώρων πάρκινγκ σε συνδυασμό με τα έργα του μετρό που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη μας προκαλούν κυκλοφοριακή συμφόρηση. Εκτιμάται ότι θα βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες στην περιοχή με το έργο αυτό, το οποίο θα βελτιώσει τους τομείς εκείνους που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών», αναφέρει ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο μαζί με την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων και Διασύνδεσης Πολιτών με την “ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ”, Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος