Πού θα στηριχθεί η υπερασπιστική γραμμή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – Τι λέει ο δικηγόρος του (video)

Για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει στη δίκη που ξεκινάει την Παρασκευή (7/4) για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς μίλησε στην ΕΡΤ ο Aλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Αύριο, στην έναρξη της δίκης θα αναδειχθούν ορθά τα γεγονότα. Είναι μία πράξη που έχει ομολογηθεί. Το μόνο που πρέπει να εξεταστεί στο δικαστήριο είναι τα γεγονότα εκείνης της νύχτας που τελέστηκε η άδικη πράξη από τον εντολέα μου και αν ήταν προσχεδιασμένο και προμελετημένο», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του συζυγοκτόνου της 20χρονης Καρολάιν.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι», ο κ. Παπαϊωαννίδης οι δικαστές θα πρέπει να αξιολογήσουν αν τα γεγονότα εκείνης της νύχτας (11 Μάϊου 2021) μπορούν να δικαιολογήσουν τον ισχυρισμό «εν βρασμώ» που δηλώνει ο κατηγορούμενος.

«Θεωρούμε ως υπεράσπιση ότι ποτέ δεν ελέγχθηκαν αυτά από τη συγκεκριμένη μάρτυρα και στο επίπεδο του δικαστηρίου θα αξιολογηθούν», σχολίασε ο κ. Παπαϊωαννίδης σχετικά με τα όσα υποστήριξε η ψυχολόγος που παρακολουθούσε την άτυχη Καρολάιν. Η ίδια στην κατάθεσή της είχε υποστηρίξει ότι η νεαρή μητέρα και σύζυγος προσπαθούσε να φύγει από την σχέση με τον 33χρονο πιλότο, στην οποία ασφυκτιούσε.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος