Mε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, έκανε γνωστό τον τρόπο συμμετοχής του στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία της 9ης Απριλίου. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας το πρωί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9πμ και ακολούθως το βράδυ από τις 9μμ έως τη λήξη της βάρδιας.
Σε πρακτικό επίπεδο διευκολύνεται η μετακίνηση των πολιτών προς τις απεργιακές συγκεντρώσεις και η επιστροφή τους από αυτές, ενώ θα υπάρξουν κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας τις ώρες διεξαγωγής τους.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Απαιτούμε – διεκδικούμε δημόσιες αστικές συγκοινωνίες, ανανέωση στόλου, προσλήψεις προσωπικού, αναγνώριση προϋπηρεσίας στους νεοπροσληφθέντες, αυξήσεις στους μισθούς. Συμμετέχουμε ενεργά στη συγκέντρωση στις 11πμ στην Πλατεία Συντάγματος».
Yπενθυμίζεται ότι ήδη στην ακτοπλοΐα, η Π.Ν.Ο. έχει ανακοινώσει στις 9 Απριλίου 2025, «24ωρη Πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη στις 00.01 και λήξη στις 24.00, έχοντας ως καίρια αιτήματα την ακρίβεια, την στεγαστική κρίση, τις συλλογικές διαπραγματεύσεις».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος