“Ξεπέρασε τα όρια η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία” του κ. Θεοδωράκη, είπε η κ. Γεροβασίλη

«Ο κ. Θεοδωράκης σήμερα ξεπέρασε τα όρια», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας στις αναφορές του επικεφαλής του Ποταμιού για «υπάλληλο» της, που «πρωτοστατούσε σε αθλιότητες».

«Μέσα σ’όλη αυτήν τη φοβερή διαπλοκή, επέλεξε και ο κ. Θεοδωράκης να ασχοληθεί με ένα νέο παιδί, μ’ένα συνεργάτη μου που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν μια βδομάδα», δήλωσε σε έντονο ύφος η κ. Γεροβασίλη.

«Αυτός ο νέος ασκούσε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίως, δεν ήταν κομματόσκυλο, δεν ήταν κολλητός, δεν ήταν του κόμματος, δεν ήταν όλα αυτά που μας καταγγέλλετε συνήθως ότι προσλαμβάνουμε ως συνεργάτες, ένα νέο παιδί λοιπόν ο οποίος υπηρέτησε αυτό για το οποίο κλήθηκε να κάνει με ήθος, με συνέπεια, με άκρατη επαγγελματικότητα. O κ. Θεοδωράκης σήμερα ξεπέρασε τα όρια. Για σοβαρούς αντιπάλους μου έχω διαφύγει τον πειρασμό να χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς, σήμερα θα το κάνω για τον κ. Θεοδωράκη, κι ας μην το κατατάσσω στους πρώτους. Χυδαιότητα, ξεπέρασε τα όρια η χυδαιότητα και η πολιτική αλητεία. Στην αρχή σκέφτηκα να τον πω με τον χαρακτηρισμό που είχε ο ίδιος για τον εαυτό του τότε που παλιά δημοσιογραφούσε με τον τίτλο ο «αεριτζής». Δεν μου φτάνει, είμαι πιο θυμωμένη από τόσο», τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

«H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις», απάντησε το Ποτάμι στην κυβερνητική εκπρόσωπο.

«Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;» αναφέρει το Ποτάμι.

Πηγή: ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος