Για τη σύγκλιση στόχων που την οδήγησαν να αποδεχτεί την υποψηφιότητά της ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε λόγο η Χριστίνα Τρεμόντι.
Παράλληλα, ασκώντας κριτική στο ΠΟΤΑΜΙ, δήλωσε: “Επέλεξα να είμαι στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τον απλό αλλά πολύ σημαντικό για εμένα λόγο ότι οι στόχοι μου αλλά και η νοοτροπία μου γύρω από το θέμα της διαφθοράς ταιριάζουν απόλυτα με του Πάνου Καμμένου.
Είχα επαφές με το Ποτάμι, αλλά τους ενημέρωσα εγκαίρως ότι δεν επιθυμώ να κατέβω μαζί τους. Μια απόφασή μου η οποία δικαιώνεται από την σημερινή ανέντιμη αντίδρασή τους που δείχνει πόσο βαθιά ριζωμένη στο κόμμα αυτό είναι η νοοτροπία της διαφθοράς. Αν για κάτι τόσο απλό αντιδρούν με αυτό τον ανέντιμο τρόπο φανταστείτε τι θα κάνουν όταν μπουν στη Βουλή και εάν συγκυβερνήσουν”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος