Βουλή: Νέες διαμαρτυρίες του ΣΥΡΙΖΑ για “κολάζ” στα πρακτικά της προανακριτικής -Σ. Κελέτσης: Αποδόθηκε αυτούσια η κατάθεση Καλογρίτσα (video)

Για νέα αλλοίωση των πρακτικών της χθεσινής εξέτασης του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ τον πρόεδρο Σταύρο Κελέτση, ζητώντας να ακούσουν οι βουλευτές που συμμετέχουν  το επίμαχο ηχητικό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής είπε στους δημοσιογράφους πως η  κατάθεση του μάρτυρα , Χρ. Καλογρίτσα, αποδόθηκε “αυτούσια” απαντώντας στην  καταγγελία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη ότι διεγράφησαν από τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης παρεμβάσεις βουλευτών.

Σύμφωνα με την εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, από τα πρακτικά απουσιάζουν παρεμβάσεις των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι απευθυνόμενοι στον μάρτυρα τον είχαν κατηγορήσει ότι εμπαίζει την Επιτροπή παράσχοντας αποδεικτικά στοιχεία με το σταγονόμετρο.

Με ανάρτησή της στο facebook η ίδια μιλάει για επιλεκτικό «κολάζ» των τοποθετήσεων των μελών της Επιτροπής, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του κ. Κελέτση «εγκληματική» και ποινικά κολάσιμη.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Παππάς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο υποβολής συμπληρωματικής μήνυσης κατά του Σταύρου Κελέτση, στον απόηχο των δηλώσεων του κ. Κελέτση με τις οποίες φωτογράφισε χθες το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης κατά του κ. Παππά μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κελέτσης θα ζητήσει αύριο από τα κόμματα να ορίσουν εκπρόσωπό τους για να συγκρίνουν απομαγνητοφώνηση και πρακτικά. Σημείωσε επίσης ότι όταν “πετάγονται” βουλευτές, αυτό δεν καταγράφεται. Αυθαίρετες παρεμβολές, φωνές, φασαρίες και ύβρεις δεν καταγράφονται είπε ο κ. Κελέτσης, επισημαίνοντας ότι το μόνο που διεγράφη ήταν συγκεκριμένη αναφορά για την υγεία βουλευτή, που το ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ως προσωπικό δεδομένο.

Σε ότι αφορά τις εργασίες της επιτροπής υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή ολοκλήρωση της κατάθεσης Καλογρίτσα χαρακτηρίστηκε απο την εμφάνιση ακόμα ενός sms και τη σκληρή αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη. Επόμενος μάρτυρας θα είναι ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μποτώνης 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος