«Πλέον υπάρχει ο χρόνος και η απόλυτη ανάγκη να τεθούν ως προτεραιότητα οι βασικές μεταρρυθμιστικές τομές σε όλα τα πεδία του κυβερνητικού έργου, χωρίς να αγνοείται η καθημερινότητα του πολίτη» δηλώνει στην εφημερίδα «Ειδήσεις» ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης μετά την ψήφιση της συμφωνίας.
«Αναζητήστε σε άλλους χώρους τις ιδιοτελείς μετακινήσεις και μεταγραφές βουλευτών» τονίζει ο κ. Βούτσης, ενώ χαρακτηρίζει «εκτός τόπου και χρόνου» τις εκτιμήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινδυνεύσει με εκλογική συντριβή. Παράλληλα, κάνει λόγο για «παρατεταμένη και βαθιά αμηχανία που μαρτυράει έλλειψη στρατηγικής και τακτικής των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Ο κ Βούτσης σημειώνει επίσης ότι «θα πρέπει να μένει πάντοτε ενεργό και με κατάλληλη προετοιμασία όχι μόνο το σχέδιο για την έγκαιρη και βιώσιμη έξοδο της χώρας στις αγορές αλλά βεβαίως και η δυνατότητα θετικής επαναδιαπραγμάτευσης μελλοντικών μέτρων που έχουν αρνητικό κοινωνικό πρόσημο».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος