Βουλή: Αίτημα από Α. Χαρίτση για δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

Αίτημα προς τον Πρόεδρο της Βουλής υπέβαλε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, ζητώντας τους ψηφιακούς δίσκους καταγραφής των συνομιλιών που αποτελούν τμήμα της δικογραφίας για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στο αίτημα του ο κ. Χαριτσης επικαλείται τις δέκα εκθέσεις απομαγνητοφώνησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Όπως υποστηρίζει, από τη σχετική έκθεση προκύπτει ότι από τις συνομιλίες απομαγνητοφωνήθηκαν μόνο εκείνες που κατά την κρίση των αστυνομικών οργάνων σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση.

Η Νέα Αριστερά εκτιμά πως για την πληρέστερη διερεύνηση ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στο υπό εξέταση σκάνδαλο απαιτείται πρόσβαση στο σύνολο των συνομιλιών προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα τα σχετικά αποδεικτικά μέσα.

Γι’ αυτό και ζητά την συμπλήρωση της δικογραφίας με τους σχετικούς ψηφιακούς δίσκους καταγραφής των συνομιλιών.

Ρεπορτάζ – ΕΡΤNews: Νίκος Τσιμπίδας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος