Βολές από την αντιπολίτευση για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη συνάντησή του με τη νέα ομάδα συμβούλων που θα συμβάλει στη διαμόρφωση του πολιτικού και νομοθετικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφερόμενος στην πανδημία, τόνισε ότι η χώρα βιώνει μια τρομακτική συντηρητική οπισθοδρόμηση, επισημαίνοντας ότι «δεν δίνουμε τη μάχη για να χάσει το σχέδιο του αντιπάλου μας, αλλά για να κερδίσει το δικό μας».

Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι αρνητής του ΕΣΥ, αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Η νέα κυβερνητική οδηγία για δραστικό περιορισμό των τακτικών χειρουργείων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, σε ένα συμπέρασμα οδηγεί για την ΝΔ. Πως όποιος ασθενής δεν έχει χρήματα για τον ιδιωτικό τομέα της υγείας, είναι καταδικασμένος».

Για εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας έκανε λόγο από την Πάτρα όπου βρίσκεται Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο γενικός γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ έχει επαφές με την αυτοδιοίκηση και στελέχη του εργατικού κινήματος και το απόγευμα της Τετάρτης θα απευθύνει ομιλία στο κλειστό γήπεδο Δημήτρης Τόφαλος.

«Οι πρόσφατες δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ κ. Παγώνη καθώς και του προέδρου του ΠΙΣ κ. Εξαδάκτυλου, καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα περί «επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας» σχολίασε η Ελληνική Λύση.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος